Start › Stel jouw kunstwerk tentoon tijdens de expo Ongezien #2

Wil je jouw kunstwerk tentoonstellen?
Dat kan tijdens de expo Ongezien #2!

Tot 1 mei kan je jouw werk kandidaat stellen om een plaats in de expo Ongezien #2 te bemachtigen. Textielkunst, grafiek, juweelontwerp, installatiekunst, film, performance, multimedia, illustratie, schilderkunst, beeldhouwen ... alles kan.

Een jury van Antwerpse museumdirecteurs en bedrijfsleiders kiest maximum 50 kunstwerken om in de spotlights te zetten. Tijdens Museumnacht op 5 augustus wordt Ongezien #2 officieel geopend. Vanaf dan kan iedereen de expo gratis bezoeken tot en met 27 augustus.

Prospekta en DOP platform willen met deze wedstrijd talentvolle kunstenaars een platform geven om hun werk aan een groot publiek te tonen.

Inschrijven is gemakkelijk

Schrijf je in vóór 1 mei door een foto van jouw kunstwerk in te sturen via het inschrijvingsformulier, en wie weet pronkt jouw schilderij of beeldhouwwerk in een expo boordevol ongezien talent.

Naar het inschrijvingsformulier

> Download het reglement

Nog vragen? Neem contact op via info@museumnacht.be.